Τετάρτη

Χαθηκε το ονειρο...






Ξημερωσε η μερα...Δυσκολο να επικοινωνεις με οτι σε ποναει...Εγινε αυτο που με ανασταινει και ταυτοχρονα με ποναει...Βρηκες το δρομο σου...Αλλα ο δρομος σου δεν με εχει συνοδοιπορο..Βρηκες το χερι εκεινο που θα κρατα τις θλιβερες σου νυχτες ζεστες και γεματες αγαπη...Την ανασα που στο ακουσμα της θα αγαλλιαζει η καρδια σου...Θα περπατα στα μονοπατια του δικου σας παραδεισου...
Κοιτω στον καθρεφτη και γελαει ειρωνικα..Σου αρκει??Απαντα..Ναι..Γιατι η καρδια ζωντανευει και κανει γιορτη οταν σχηματιζεται το χαμογελο στο προσωπο της..Οταν η χαρα γινεται ενα με το χρωμα των ματιων της..
Ενα μερος της ,καπου εκει... σε μια γωνιτσα που περιμενε ενα της χαδι να χαιδεψει την σκοτεινια της...ποναει...Λιωνει ...γιατι οταν κατι δεν μοιραζεται κομματιαζεται...Πιανεσαι απο τους υφαλους της λογικης για να μην γκρεμιστεις..Για να μπορεσει να δει ξανα φως..
Δεν θα μαθεις ποτε το ποσο ...Γιατι η δικη μου καρδια δεν εχει θεση στον παραδεισο σου..Μονο κοιτα...χαμογελα...κι ας πονα..




10 σχόλια:

  1. Κάθε φορά που χάνεται ένα όνειρο γεννιέται ένα καινούριο Άρη μου... Ακόμα και αν θολώνουν τα μάτια απο τον πόνο και δε μπορούν να το αντικρίσουν αυτό θα ναι εκεί και θα σε περιμένει...
    Μην μείνεις στο βλέμμα του καθρεύτη... Πραγματικα είναι φορές που ο καθρεύτης, μας κάνει θρίψαλα... Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να μην υπάρχει ανταπόκριση στα συναισθήματα... Όμως με τον καίρο θα ξεθωριάζει η απουσία και η θλίψη... Εύχομαι ο,τι καλύτερο...

    http://www.youtube.com/watch?v=fAhSf4NKeLA

    Καλό απόγευμα, φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι 'ναι αυτό που μας ενώνει
    μας χωρίζει μας πληγώνει
    είναι ο χρόνος που τελειώνει
    και ξανά μένουμε μόνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Estella μου σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου..βαλσαμο αυτη τη στιγμη..Θα ενωθουν παλι τα κομματια μου..το πιστευω...Καλο απογευμα και σε σενα..ΥΓ..Το τραγουδι εκπληκτικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι μονος..Ας μοιραστουμε τη ζωη που μας δωθηκε..ειναι ομορφοτερη βουλα μου γλυκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο και να πονάμε πρέπει να βρεθεί ο χρόνος να θρηνούμε Αρη..Μέσα από τον πόνο γεννιέται η ελπίδα και το όνειρο..όσα κομμάτια και να σε κάνει η απουσία σου από την καρδιά και τα μάτια του ανθρώπου που αγάπησες,θα πρέπει να προσπεράσεις το γιατί ..Αυτά τα ματια πρέπει να τα αφήσεις και να προχωρήσεις..

    Είναι το καλύτερο αντίδοτο για μια αγάπη που απλά "μας τελείωσε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλά προσυπογράφω

    Και σιωπώ..

    καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eυρυδικη μου..με προβληματισες...Να προσπερναμε το γιατι..σωστα...γιατι μας κρατα δεσμιους σε τελειωμενες καταστασεις...Σε ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανιμα μου...αρκει η παρουσια σου...καληνυχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας παράδεισος μας ανήκει και αγωνιζόμαστε για αυτόν.
    Για την μικρή γωνιά στην καρδιά κάποιου.
    Μισή δική μας επιλογη και μισή δική του!!
    Ο χρόνος πάντα καθορίζει τα γεγονότα !!

    Καλό σου βράδυ Άρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλημερα Σταλαγματια μου...Ναι ο καθενας ψαχνει να βρει τη δικη του μικρη Εδεμ..Να εισαι καλα...Ομορφη μερα να εχεις..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή