Πέμπτη

Απο εσενα...








Εφτασε το βραδυ...Μου λειπει η παρουσια σου..το αρωμα σου.....Προσπαθω να εισχωρησω μεσα στη σκεψη σου μηπως και νιωσεις πως νιωθω...
Ειμαι δειλος...Καθομαι σε μια σκια για να μη σε τρομαξω η για να μη πονεσω τη δικη μου καρδια?
Φοβαμαι...Ζω στιγμες σου..μου..μας...Φωναζει η καρδια μου...Αλλα μονο εγω την ακουω...Δεν αφηνομαι...Ουρλιαζει η λογικη πως το παιχνιδι της καρδιας ειναι χαμενο...
Αλλα επιμενει να χτυπαει για σενα...Να θελει να σου προσφερει ολη την αγαπη που νιωθει να βασανιζει το ειναι ολης της καρδιας μου..
Ασκοπα τριγυρνω στο σπιτι φερνωντας εικονες που θα ηθελα να ζησουμε...Προσπαθω τοσο πολυ να σε ξεριζωσω...Αλλα εκει...σα μαγνητης λιωνει μπροστα στον δικο σου παλμο...στην δικη σου ανασα...
Οταν νιωσεις πως ειναι να διψας και να μην φτανεις την πηγη της δροσιας σου τοτε θα καταλαβεις πως νιωθεις μεσα στην αγαπη μου ειχαν πει καποτε..
Τωρα καταλαβαινω...τωρα..νιωθω..και απλα αποσυρομαι....γιατι τα δεσμα της καρδιας μου...ειναι απλα...εγω...




6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο κείμενο...
    Καλώς σε βρήκα...
    Καλή σου μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω πολυ....Καλως σε βρηκα και εγω..καλημερα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαράκι.. αναρωτιέμαι αν φοβόμαστε από εγωισμό και μόνο...
    Ο ανδρισμός μας θα μας φάει στο τέλος εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυνατος ο εγωισμος Φιλε..Τερας που πρεπει συνεχως να το πολεμαμε...ας το παλεψουμε...γιατι η αγαπη αξιζει περισσοτερα...ανδρας ειναι αυτος που δινεται στην αγαπη..φιλε θα αλλαξει ο τροχος που θα παει.καλησπερα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί να νιώθουμε το βράδυ έτσι Άρη; Γιατί όλα τα συναισθήματα να γίνονται τεράστια στο σκοτάδι;... Έναν παρόμοιο φόβο αισθάνομαι απόψε. Φόβο γιατί δε νιώθω αυτό που νιώθεις και δεν ξέρω αν θα το νιώσω... Όσο πιο πολύ παλεύεις να το βγάλεις απο μέσα σου τόσο πιο πολύ απλώνει ρίζες στην καρδιά σου... Να την προσέχεις... Με συγκινούν τα κείμενα σου. Καλό ξημέρωμα και καλό Σαββατοκύριακο.

    P.S. Δεν έχει τραγουδάκι απόψε. Σου χαρίζω σιωπή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Estella μου...Τα σχολια σου δεν ξερω αλλα με συγκινουν πολυ...ηθελα να στο πω..Ολοι νιωθουμε δυνατα οταν αγαπαμε...ο καθενας με το δικο του ξεχωριστο τροπο...για αυτο ειναι ακι τοσο ομορφο..γιατι η διαφορετικοτητα στο πως βιωνουμε το συναισθημα μας το κανει πολυτιμο..και το γεγονος πως μοιραζομαστε αυτο το συναισθημα...Ελπιζω και εσυ να εισαι καλα και σιγουρα μια γλυκια και ευαισθητη ψυχη σα τη δικη σου θα βρει τη δικη της..μυρωδια...καλημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή