Σάββατο

Love..is living...








Ανοιξα τα ματια μου και αντικρυσα αυτη τη τοσο λαμπερη μερα..Ενας αναστεναγμος βγηκε απο μεσα μου..Για ολα οσα εχω..Καμια φορα θεωρουμε δεδομενα τοσα πραγματα και ζουμε τη ζωη μας χωρις χαρα και χρωμα..λεγωντας πως ειναι βαρετη..
Ουτε καν η ανασα μας δεν ειναι δεδομενη..Ολα θελουν φροντιδα..και η ζωη ειναι απιστευτα συναρπαστικη...
Πανω στο γραφειο μου ειχα αφημενο κατι δικο σου..που μου ειχες χαρισει με τοση ζεστασια..Ενα βιβλιο..το βλεπω και χαμογελω..γιατι μου θυμιζει εσενα..αυτα που αγαπας ..αυτα που μοιραζεσαι..ονειρα..ελπιδες..φοβοι..ολα οσα συνθετουν αυτο που εισαι..
Τιποτα δεν ειναι τελειο αλλα για αυτο ακριβως ειμαι μαγεμενος..Γιατι μες στην ατελεια βρισκεται η μαγεια του ειμαι ο εαυτος μου..
Καθομαι και γραφω εχοντας στο μυαλο μου την εικονα σου και χαμογελω νιωθοντας γεματος !Αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα...κι ας μην ερχονται παντα ετσι οπως τα θες..
Ο ερωτας δεν υπακουσει πρεπει και σε μη..προχωραω...οχι γιατι θα σταματησω να νιωθω..αλλα γιατι οσα νιωθω ανοιγουν την πορτα..για ενα κηπο φτιαγμενο...απο αγαπη...
Γιατι η αγαπη...ειναι ενεργεια..κινηση..δραση....Zωη..


Λατρης της αγαπης...



12 σχόλια:

  1. Καλησπέρα... Πραγματικά ευχαριστώ μου χάρισες ένα χαμόγελο όταν διάβασα την ανάρτηση... Τίποτα δεν είναι δεδομένο γι αυτό και τελικά όλα έχουν αξία... Να σαι καλά. Φιλιά πολλά.

    http://www.youtube.com/watch?v=u6FwEJwwYcQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα estella moy..Χαιρομαι που αισθανεσαι καλυτερα και βοηθησα και εγω εστω και λιγο σε αυτο..Τιποτα δεν ειναι για αυτο ας ζησουμε τη ζωη μας οπως ο καθενας τη θελει και να νιωσουμε γεματοι...φιλιαα πολλα!!!ευχαριστω για το κομματι..μου προσφερε χαμογελο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα δεν είναι δεδομένο...τίποτα...Και η αγάπη μικρό λουλούδι είναι...με δάκρυα ποτίζεται και με χαμόγελα ανθίζει...μα θέλει υπομονή κάθε χειμώνα και μια αγκαλιά...γιατί λουλούδι είναι..μαραίνεται για λίγο σαν την καρδιά μας που σκοτεινιάζει που και που..κι όταν ανθίσει πάλι το λουλουδάκι της αγάπης να το εκτιμήσουμε θέλει μονάχα και φυλαχτό μας να γίνει...
    Καλησπέρα Αρη...Να είσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "προχωραω...οχι γιατι θα σταματησω να νιωθω..αλλα γιατι οσα νιωθω ανοιγουν την πορτα..για ενα κηπο φτιαγμενο...απο αγαπη..."
    Υπέροχο... αυτό μόνο...
    Καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα ερωτευμενακι ...Ετσι ειναι ολα θελου φροντιδα αλλιως μαραινονται..Αρα λοιπον επιλογη μας αν θα αφησουμε να μαραθει το λουλουδι της αγαπης..Να εισαι καλα και εσυ..καλο βραδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστω πολυ ..χαιρομαι που σου αρεσε..καλο ξημερωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω γιατι νοιώθω το αντίθετο μάτια μου...λες να φταίει που δεν τολμάω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τολμα..διαφορετικα πως θα νιωσεις..οσα θες?πως θα μαθεις?καλησπερα καρδια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε, πες της γοργόνας ότι ο τολμών νικά.....
    Κάτι μας έμεινε από τον στρατό....!!!!!!
    Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eτσι ετσι..ο τολμων νικα..τα ειπες ολα φιλε..καλημερα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατί η Αγάπη είναι Α-λήθεια

    που πάει να πει

    μη λήθη

    δηλαδή

    Ζωή..

    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζωη η αγαπη..ετσι ειναι...Φιλια πολλα ...καλημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή