Δευτέρα

Have a little faith in me...





Γιατι λιγη πιστη μπορει να ζωγραφισει ενα χαμογελο στα χειλη..Γιατι μπορει να μηδενισει αποστασεις.....''εxpecting nothing in return..just have a little faith in me..Να πιστευουμε πρωτα στον εαυτο μας..ωστε να μπορουμε να μοιραστουμε αυτη την πιστη με τους αλλους...Αξιζει...



20 σχόλια:

  1. αυτή τη συζήτηση είχα το απογευμα με ενα πολύ δικό μου ατομο που έχασε την πίστη στον εαυτο του και σαν συνέπεια τη δύναμη να ζεικαι να προσπαθεί..ΑΥΤΟ ακριβως του έλεγα..Εχεις το δικάιωμα να πέσεις μα όσο ζεις δεν έχεις το δικάιωμα να μη σηκωθείς πιστεύοντας πρώτα σε σενα και μετά στους ανθρώπους γύρω σου..


    Καλό βράδυ Αρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως...Εχεις πολυ δικιο Ευρυδικη μου..Η πιστη ειναι απο τις κινητηριες δυναμεις..ας μη τη χανουμε...καλημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν εχουμε πιστη στον εαυτο μας, δεν προχωραμε μπροστα.. και σιγουρα δεν μπορουμε να απαιτουμε να πιστευουν αλλοι σε εμας αν οι ιδιοι δεν πιστευουμε....
    και οπως λεει ο Καζαντζακης, οτι δεν συνεβη ποτε ειναι οτι δεν ποθησαμε αρκετα...
    πιστη λοιπον....παντα και για παντα....

    καλησπερα Αρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δεν πιστεύεις σε σένα,πως θα αξιώσεις να πιστέψουν οι υπόλοιποι;

    ο εαυτός μας είναι το κλειδί.και το ζητούμενο...

    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι Καστρινι μου..Επιθυμια,θεληση και πιστη..βασικα συστατικα για να προχωρησεις μπροστα...καλημερα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κλειδι και το ζητουμενο..Συμφωνω απολυτα...καλημερα ανιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστη ειναι και που συχνα νιωθω οτι μου φευγει συχνα ξαναρχεται με το πρωτο φιλικο και ομορφο χαμογελο που δεν ζητησα και μου διθηκε....
    με αγαπη και παραμυθενια φιλια
    Sykaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την καλησπέρα μου Άρη...

    Η πίστη στους ανθρώπους μπορεί να νικήσει πολλά πράγματα. Ακόμα όμως και αν γλυκαίνει τον πόνο της απόστασης... Η απόσταση παραμένει μαχαίρι. Και θα σε κόψει. Καλο βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sykaki ενα χαμογελο κανει θαυματα..μια αγκαλια..ενα φιλι..μια ομορφη κουβεντα..ολα αυτα μπορει να αλλαξουν πολλα και να σπρωξουν την πιστη και την αγαπη που εχουμε μεσα μας προς τα εξω..να φανερωθει..πολλα γλυκα φιλια..καλημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εstella χαθηκες ...χαιρομαι που σε βλεπω ξανα εδω..Ναι συμφωνω οτι η αποσταση ειναι μαχαιρι που ποναει..οσο και να αγαπας ,οσο κι αν πιστευεις η αποσταση δεν μειωνεται...καλημερα..και μη ..χανεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλως σε βρηκα αρη
    πιστευω οτι μονο η πιστη σε μας μπορει να μας οδηγησει σε διεξοδους
    διοτι αν βασιζομαστε σε αλλους δεν θα βγαλουμε ακρη

    καιη αληθεια ειναι οτι ειμαστε μοναχικα παιδια σε μια κοινωνια χωρις ενδοιασμους σκληροτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστα τα λες Σκουληκι μου..ο καθενας μας αλλωστε ειναι διαφορετικος..για αυτο ας πιστευουμε λιγο παραπανω σε μας..και ολα γινονται..σε ευχαριστω για το περασμα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αλήθεια πιστεύεις πως μπορεί να μηδενιστεί μια απόσταση??? σταμάτησα να το πιστεύω μόλις πριν λίγους μήνες! και όχι άδικα.. γενικά έπαψα να πιστεύω με αφορμή "μια απόσταση" σε μεγάλες στιγμές, στο κάρμα και σε οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί μοναδικό!
    ουφ.. (γιατί πάλι τα θυμήθηκα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kat δεν εννοουσα την σωματικη αποσταση αλλα την ψυχικη..αυτη ειναι η πιο ουσιαστικη και μπορει να καλυφτει...αρκει να το θελουμε..δεν ηθελα να σου θυμισω πικρες ιστοριες...καλησπερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αρη μου αυτογνωσια αυτην την λεξη την αποφευγω συστηματηκα ,νιωθω βαθυ το νοημα της και πιστεψε με αν δεν περασεις απο αυτο χανεις και την εννοια της πιστης.Αλλα η ουσια ειναι η αγαπη με αυτην δεν καταργεις τα ιδανικα σου ,αν εχεις αγαπη μεσα σου απλα πονας για τα ιδεωδη σου για τα πιστευω σου ........για την ΖΩΗ.........Καλημερα με πολλα φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O δρομος της αυτογνωσιας ειναι συνεχομενος και δεν τελειωνει ποτε οσο ζουμε μωβ μου,το να εχουμε πιστη στον εαυτο μας ειναι ενα βημα προς το καθρεφτισμα του δικου μας εαυτου..Οσο για τη αγαπη συμφωνω μαζι σου..πονας για οσα πιστευεις και σε ανυψωνει σε αλλα επιπεδα..καλημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα και εδω...

    {σε ρωτησα και στο αλλο..σημερα γιορταζεις η οχι?}

    να ευχηθω?

    φιλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καστρινι μου με συγχωρεις για την καθυστερηση αλλα ειχα τοση δουλεια που δεν μπορεσα να γραψω..δεν ξερω αν γιορταζα να σου πω την αληθεια..δεν τις θυμαμαι καλα τις γιορτες..σε ευχαριστω παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή