Τρίτη

Αγαπη πλατια...






Νιωθω τοσα πολλα..Τα αφηνω καταγης ...Κρατω αποστασεις...ελεγχω αναπνοες...παλμους ...μηπως δεις...και φυγεις..μηπως δω εκεινη τη ματια...που γκρεμιζει..ακομα και τη πιο μικρη στιγμη...
Ρουφω καθε στιγμη μας σαν οαση...Εισαι ολα οσα θελω ..αλλα δεν μπορω να εχω..
Αρκει που βλεπω το χαμογελο σου ζωγραφισμενο στα χειλη σου...Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σου παει..Φωτιζει ολοκληρος ο κοσμος..
Σαν πυροτεχνημα στον ουρανο που δεν σβηνει ποτε...Μακαρι να εβλεπες οσα βλεπω εγω οταν σε κοιτω..Η καρδια δεν υπακουει σε οτι της δινω για να ξεγελαστει..Της πεταω αλλες παραστασεις...Της βαζω τρικλοποδια μηπως και αλλαξει κατευθυνση..την παραμυθιαζω...αλλα εκεινη...χτυπα καθε φορα που σε αντικρυζει..γεμιζει απο την εικονα σου..Φοβαμαι...αλλα ειμαι εδω..σκια...




14 σχόλια:

  1. Μερικά χαμόγελα μπορούν να μας αφοπλίσουν πλήρως τελικά... Μας γεμίζουν και χάνουμε το έδαφος κάτω απο τα πόδια μας... Η ανάρτησή σου μου δημιούργησε πολύ ρομαντικά και όμορφα συναισθήματα...Το κομμάτι είναι πανέμορφο... Αν βρείς χρόνο και θέλεις άκου και αυτό:

    http://www.youtube.com/watch?v=ILW_REqUOFk

    "Σ έχω ώρες ώρες μα τον Θεό τόσο πολλή ανάγκη..."
    Να σαι καλά, καλώς σε βρήκα. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Estella..Σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σου..Τετοια συναισθηματα δεν τα αλλαζω με τιποτα κι ας μην γινεται παντα αυτο που νιωθεις..Χωρις αγαπη ,ζωη ανοστη για μενα..Το κομματι που εστειλες ειναι απιθανο!!!!Κρυβει μεγαλη αγαπη ..Σε ευχαριστω για το περασμα σου..πολυ γλυκο!Καλως σε βρηκα λοιπον..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θέλει ψυχή για να τα νιώσεις ολα αυτά που περιγράφεις με γλαφυρο΄τρόπο
    αν τα νιώθαμε ολοι κι αν υπήρχαν σωστοί αποδέκτες η κοινωνιά μας θα δυστηχούσε λιγότερο αφού θα ηταν εμπλουτισμένη με Αγάπη ............εσύ ομως συνέχεισε να αγαπάς που ξέρεις;..........θα σου χαρίσω την ψυχή μου αυτη΄ν μονο μου φτάνει γιατι σαν της μιλάς βάλσαμο ειναι φτάνει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνο που φοβόμουνα συνέβη
    γυμνός την κόλασή σου να περνώ,
    να σκέφτομαι η ψυχή μου, τι λατρεύει
    και το κορμί να θέλει ουρανό..
    Θα μείνεις ουρανός μες στο κορμί μου,
    τ' αστέρι που κρυφά θα μ' οδηγεί..
    ετσι ειναι ουρανέ μου...
    μη μου χαθείς....λύγισα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μωβ αγαπη ...το πιο ουσιαστικο χρωμα στη ζωη μου...Ομορφος ο στιχος ...ευχαριστω πολυ...βαλσαμο μεγαλο!καλο βραδυ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως να χαθει ενας τετοιος ουρανος οταν λαμπει ενα αστερι πανω του?κι αν λυγισεις...στα χερια μου απαλα θα σε κρατω..να ξαποστασεις την ψυχη σου...ευχαριστω βουλα μου....καλο βραδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι η αγάπη σαν μέλι στην άκρη των χειλιών μας...λαχταράμε να τη γευτούμε τόσο πολύ...κι άλλο τόσο φοβόμαστε το ότι θα τελειώσει...Αναριωτόμαστε αν την αξίζουμε κι αν εκείνη αξίζει να πάρει τα μονάκριβα μας χάδια..Αγάπη κι έρωτας κι επιθυμία,τυλίγονται τόσο γλυκά και γίνονται μια αγκαλιά στης καρδιάς και του νου τα τυλιγμένα τα κουβάρια...Καλό σου βράδυ Αρη....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H καρδιά έχει λόγους που η λογική αγνοεί!!
    Και ξερεις κάτι, είναι καλύτερα έτσι, ανυπάκουη και απαιτητική, γιατί τότε ξέρεις πως υπάρχει!!!

    Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αξιζει η αγαπη..αρκει να ανοιγουμε λιγο την καρδια μας να αφηνουμε να εισχωρησει το φως της..να δωσει χρωμα..Ερωτευμενακι απο τα πιο ωραια μελια !!!Καλο σου βραδυ και σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι σταλαγματια μου...ανυπακουη...και ατιθαση..αλλα αγαπη...και αυτο μετραει..καλο ξημερωμα γλυκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρυμμένος πίσω από μια πόρτα... που την χτυπάει μια ηλιαχτίδα.... κοιτάω την σκιά μου.... και ψάχνω τα όνειρά μου.....

    Καλημέρα φίλε Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπιζω να τα αγγιξεις τα ονειρα σου..το ευχομαι ολοψυχα φιλε..Καλημερα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aπ τον έρωτα και την αγάπη δεν γλιτώνεις την καρδιά όσες τρικλοποδιές και να της βάλεις..Θελει να τα ζήσει και θα τα ζήσει..Λειτουργεί ανεξαρτητα από τα θέλω μας..Οπότε Άρη συμφιλιώνεσαι μαζί της και ζεις το καθε συναίσθημα που σου φέρνει..


    Καλή σου μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστα Ευρυδικη μου..απλα καμια φορα ειναι τοσο εντονα οσα νιωθεις και δεν ξερεις πως να τα διαχειριστεις..σε πνιγουν.Οταν ειδικα δεν μοιραζονται...Ομως τα αγαπω..με τον δικο μου τροπο ισως..Καλημερα γλυκια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή